QUI SOM?

Empresa dedicada a l'interiorisme i a la reforma completa d'espais

Adela Xirau

Adela Xirau

Disseny d'interiors

Adela Xirau Disseny d’Interiors és una empresa de llarg recorregut professional que va començar a la dècada de 1980 i que ha evolucionat fins a l’actualitat adaptant-se a cada època. L’estudi dedicat a l’interiorisme va començar a Barcelona, tot i que actualment es troba ubicat al centre de Terrassa, des d’on es fan projectes tant al Vallès Occidental, Vallès Oriental, com el Barcelonès, i tot Catalunya, segons la demanda del client.

Al llarg de tots aquests anys podem trobar tot tipus de projectes de disseny, des de petites intervencions fins a grans projectes, tant en l’àmbit de la vivenda com en l’interiorisme comercial. Així podem trobar projectes d’espais comercials, ja siguin botigues, perruqueries, òptiques, forns de pa, cafeteries o restaurants; oficines professionals, i tot tipus de vivendes com pisos, cases, o dúplex.

Cada nou projecte és un repte professional, oferint així un servei individualitzat per cada client, adaptant-nos a les seves necessitats per crear espais funcionals i atemporals, amb un especial interès pel tractament de la llum, el color, i els materials.

La filosofia de l’estudi es basa en el treball en equip des de l’inici fins al final del projecte, gràcies a la compenetració de l’equip tècnic i els industrials.