El projecte a realitzar en aquest xalet de tres plantes de Montornès del Vallès, ha consistit a dissenyar un dormitori suite amb vestidor, amb un caràcter contemporani.
Al pis de dalt hi hem ubicat la zona de nit, que ocupa els 47m² de la planta, dels quals 30m² estan dedicats a dormitori vestidor, i el distribuïdor, forat d’escala i quarto de bany, ocupen la resta de la planta.
L’objectiu del nostre disseny era aconseguir un canvi radical, eliminant tot rastre de rusticitat de l’obra anterior sense grans intervencions de paleta, l’excés de compartimentació, portes rústiques de fusta envernissada, sostres sota teulada de fusta, paviments de gres decorat, etc. Eren un repte.
Hem creat un espai funcional, de colors clars i amb algun punt de sofisticació.
El gran vestidor ocupa el 50% de la superfície, amb armaris oberts, grans prestatges retroil·luminats, perxers, cel·les per bosses de mà, sabaters, calaixos per roba casual en què s’ha estudiat al mil·límetre les necessitats dels clients.
Està totalment il·luminat per tires de led. A més, en el vestidor hi ha prou espai per a instal·lar-hi un centre de planxat, un despatxe o un tocador. La separació amb el dormitori és a través d’una illa a dues cares d’armaris alts tancats per panells correders.
Com que els tons predominants son blanc i roure, a la paret del capçal li hem donat un toc xic amb un paper pintat blau-verd i capçal amb tendència ‘decó’ entapissat amb poliuretà gris metal·litzat formant una gran rajola de xocolata.
Els screens, també en gris fosc i negre per filtrar l’excés de llum natural.

L’ambient que hem creat és molt còmode i agradable, tot el mobiliari s’ha construït a mida, segons el nostre disseny, armaris, tauletes de nit, capçal, etc.
La il·luminació s’ha escollit meticulosament i el treball ha sigut un èxit gràcies a la labor dels nostres col·laboradors i a la complicitat dels clients.

Any2017
Situació: Montornès del Vallès
Superfície: 47m²
Equip: Adela Xirau (interiorista) / Anna Daunis (interiorista i renders) / M.Granell – C.Montesinos (delineació)