Reforma integral d’una vivenda prop del centre de Terrassa. Es tracta d’un pis antic que necessitava reformes sobretot al banys i la cuina, a més d’una actualització de l’espai. El principal canvi que es va fer va ser la integració de la cuina al menjador, creant una gran sala que inclogués la cuina, el menjador, i la sala d’estar. Es va eliminar una zona de passadís per ubicar-hi una petita estanteria, que dividis la sala, i es van panelar les portes per integrar-ho al màxim. La cuina es va projectar en forma d’illa per crear més amplitud i disfrutar de les vistes mentres es cuina, així com crear una zona de barra. També es va fer el bany nou, i es va fer una habitació infantil pel nou membre de la familia.

Situació: Terrassa
Superfície: 110 m2
Equip: Adela Xirau (interiorista) / Anna Daunis (interiorista)