PIS LAFORJA

Reforma integral d’una vivenda al barri de Sant Gervasi de Barcelona. Es tracta d’un pis antic que necessitava reformes sobretot als banys i la cuina, a més d’una actualització de l’espai. Es va reconvertir la vivenda amb un nou disseny més funcional per les noves necessitats dels clients. D’aquesta manera, es va passar d’un pis convencional amb 4 habitacions, a un pis de dues habitacions amb espais molt amplis i còmodes. El nou disseny comportava una clara divisió entre la zona privada i la pública, es va unificar l’espai del menjador amb una habitació anexa, per crear un espai de sala-biblitoeca, i es va crear una zona privada amb un espai obert format pel dormitori, el despatx i el bany suit. Alhora es van restaurar i redissenyar la llibreria existent i l’armari empotrat per tal de donar-li un nou disseny adaptat a l’actualitat.

Any: 2014
Situació: Barcelona
Superfície: 120 m2
Equip:  Adela Xirau (interiorista) / Anna Daunis (interiorista)