Reforma integral d’una planta baixa a Premià de Mar construïda a principis del segle passat. El projecte va consistir en la posta al dia d’ una casa on els serveis essencials, tals com cuina i bany havien quedat obsolets, així com l’ampliació de la superficie habitable. Per la reforma d’aquesta vivenda es va incorporar una part del porxo del pati del darrera a l’interior, i es va construir un bany mès ample amb cabina de dutxa i una nova cuina amb molta llum natural. Es va respectar la distribució de la resta d’estances i passadís , i es va millorar l’entrada de llum natural a la sala-menjador, on varem restaurar les bigues de fusta, una llar de foc tradicional i parets de pedra, que un cop restaurades li donen un aire rústic i molt acollidor a aquesta zona de la casa. Els colors i materials utilitzats a l’interior de la casa són tradicionals. El pati s’ha reformat del tot per convertir-lo en un espai de lleure.

Any: 2015
Situació: Premià de Mar
Superficie: 78 m2 (vivenda) 28 m2 (pati)
Equip: Adela Xirau (interiorista) Anna Daunis (interiorista)