Reforma de planta baixa per un habitatge unifamiliar de tres plantes, amb l’objectiu de crear un espai diàfan, obert i equilibrat, on compartir funcions diverses.

S’han eliminat completament els envans intermedis que suposaven un obstacle a l’entrada de llum natural des de la terrassa fins al fons de la planta, creant una cuina en illa que és la protagonista del nostre projecte.

El color blanc de parets i mobles ens ajuda a multiplicar la sensació de lluminositat de dia i a optimitzar el projecte d’il·luminació.
Un dels punts a millorar era la cal·lefeccio, i es va optar per incloure en el projecte una gran xemeneia amb un insertable de llenya per aconseguir eficiència, rendibilitat i la temperatura idònia.

Any2016
Situació: Terrassa
Superfície: 55 m2
Equip:  Adela Xirau (Interiorista) M. Granell (delineació)